evomag.ro

Ghidul incepatorului - Cum sa fac bani online ?

 Una dintre cele mai populare intrebari si cea mai solicitata in aceasta indrustrie, este :   " Cum incep ? " . Multi incep pr... thumbnail 1 summary

 Una dintre cele mai populare intrebari si cea mai solicitata in aceasta indrustrie, este :
 " Cum incep ? " . Multi incep prin a cumpara o carte, un ebook despre "Cum sa faci bani" o citesc pe jumatate o rasfoiesc si se gandesc " ei bine asta nu mi-a folosit la nimic ..... nu o inteleg" .

 Stiu ca multi nu vor fi deacord,dar pentru a intra in Internet Marketing si a avea succes necesita DETERMINARE si constiinta ca nu e usor .
Am vazut prea multi oameni carea incearca sa faca doar bani. Sunt in aceasta "cursa" doar pentru bani si pentru a vinde unele chestii.
 Aceasta este o problema mare ! De  ce ?
    Nimeni nu intra online pentru a cumpara lucruri la intamplare . Toata lumea este in cautarea unui raspuns la o problema sau cauta o solutie pentru ceva . Deci amintiti-va, munca dumneavoastra nu este de a face o vanzare, ci pentru a rezolva problema cuiva si la randul sau aceasta...va face o vanzare.

Deci ce trebuie sa faci , ca sa castigi bani online ?



#1 Ai nevoie de un indiciu

Oricine poate cauta pe net cum sa faca bani online, dar trebuie sa intelegi ce urmeaza sa faci, astfel te vei invarti mereu sa cauti un raspuns.

#2 Ai nevoie de un plan/o idee

Brainstorming! In primul rand trebuie sa aveti in minte o viziune a afacerii dumneavoastra. Planuiti sa cumparati un domeniu in care o sa vindeti "produse de ingrijire pentru caini" sau " cumpararea si vanzarea de domenii" sau "cumparari-vanzari case" , articole de scri . Exista o gramada de optiuni dar trebuie sa va ganditi la un plan sa aveti o idee, pentru a incepe sa castigati bani.

Ganditi-va :
  • La ce sunt eu bun ?
  • Despre ce stiu eu cel mai bine ?
  • Ce mi-ar face placere sa fac? sau Despre ce as vorbi cu placere ?
  • Cum am de gand sa incep sa promovez "produsul" meu ?
#3 Aveti nevoie de un un website

Exceptand comercializarea "produslui" pe forumusi sau grupuri sociale ( cea ce nu e foarte benefic )
aveti nevoie de un website. Inainte de a incepe sa ma gandesc ca " Nu am bani nici macar de un domeniu" nu uitati ca sunt domenii gratuite gen www.blogger.com

Ai nevoie de un site cu design usor , accesibil, citibil. Exista platforma Wordpress, care este foarte usor de tinut sub control, usor de adaugat articole, imagini si multe alte optiuni! Template-uri gratis se gasec pe tot netu. 

Amintiti-va ca atunci cand copiati/creeati un produs si vorbiti despre el va adresati persoanelor care au o problema sau care cauta solutii !

eBook / articole / videouri
 - 10 Metode de a agata o fata  
 - Cum sa gasesti masina care ti se potriveste
 - Cum sa te imbraci azi 

Trebuie sa vorbesti cu omanii dintr-o nisa, care cauta solutii la problemele lor.

Nu va axati pe ideea ca un site web este singura cale prin care vei face bani, spun doar ca este o sursa buna de venit automat.

#4 Rabdarea si consecventa

  Daca ar fi asa simplu sa facem bani online, toti am deveni milionari . Foarte multi renunta la acesta idee cand afla ca nu e chiar asa simplu si cand vad cat este de lucru pentru a creea un bussines online care sa iti aduca bani. Tu trebuie sa fi constient, consecvent si sa ai rabdare ! 

 Ai un site foarte bun si nu are vizite ? Intrati in interiorul magazinului si incercati sa vedeti nu din perspectiva dumneavoastra ci din perspectiva lor. Nu va ganditi " Cum imi va aduce acesta bani ? " ci " Cum imi va rezolva acesta problema ? "

Fiti consecvent si adaugati mereu continut proaspat si eventual noi produse , pentru a tine consumatorii / cititorii mereu conectati la site-ul dumneavoastra.

Acum o sa va dau cateva sugestii cum sa promovati bussinesul atunci cand incepet. Dar nu sunt obligatorii !

Lista de eMailuri

Daca cineva opteaza sa se afle in lista ta de eMail, inseamna ca este curios ce o sa mai apara pe site, si este interesat de produsele tale. Multe siteuri nu ofera acesta optiune de a te inscrie intr-o lista de emailuri pentru a primi vesti cand apara lucruri noi . Fa-o !
Aveti posibilitatea de a vinde fie produsul dumneavoastra fie produsul altcuiva.

Cu cat esti mai consecvent , cu cat esti mai determinat cu atat vei avea mai mult ! Nu renunta doar pentru ca nu ti-a reusit "peste noapte" pentru ca , dupa cum am spus, daca era asa de usor toti eram bogati !

Succes !

17 comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acesta este singurul site romanesc care te plateste cu adevarat pentru ceea ce faci: http://www.viespar.ro/?reff=dc298c5727ab78dbfb95c6bb46f2c0c9

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe acest sait se fac bani ! Intra pe link-ul de mai jos sau copiatil si punetil sus unde scrieti adresa.Trebuie doar sa iti faci cont. Si castigi bani invitandu-i si pe altii sa isi faca cont..Atat de simplu!

    http://www.money-friends.net/users/profile/en/163037.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Sau mai exista o metoda Prin Uploadformoney.com !

    RăspundețiȘtergere
  5. Poti lucra de acasa sau de la birou, in pauze. Nu trebuie sa instalezi nimic pe calculatorul tau.
    Bonus de inregistrare! 5$
    Foarte important: inscrierea nu costa nimic si nu trebuie sa platiti niciodata ceva pentru serviciile platformei. Deasemenea, nu trebuie sa achitati nici o taxa inainte de emiterea platii.
    Pentru a te inscrie acceseaza linkul urmator: http://www.viespar.ro/?reff=7d33cd0eb34e45cf5d193858688de97f

    RăspundețiȘtergere
  6. BANI CU NEOBUX GARANTAT 100% http://www.neobux.com/?rh=6A6F686E75747A3133

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca vrei sa te distrezi si sa faci si bani nu trebuie decat sa incepi sa joci un SUPERJOC http://www.virtconomics.com/recruit/dyern9v6oxa7ih1oqvdm Transformi banii virtuali in bani REALI ...pentru mai multe detalii inscrieti-va si contactati-ma prin mail iulyan22gabi22@yahoo.com ca sa va explic ce trebuie facut.…

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.neobux.com/m/v/?rh=52616C75636132393036

    Modalitate sigura de a face bani online. Acest site nu este scam, ca majoritatea PTC. Dupa inregistrare puteti vedea destule dovezi de plata, la fel ca si marturii ale utilizatorilor, care au reusit deja sa faca efectiv bani prin acest site. Faptul ca siteul nu promite sume fabuloase de la inceput este una din dovezile ca este sigur si ca plateste, castigurile vin o data cu timpul. Modalitatea de plata: paypal.

    RăspundețiȘtergere
  9. Metoda mea: Faci bani foarte usor PTP/CPM !!!

    http://tepromovam.blogspot.ro/2013/05/cel-mai-bun-ptpcpm-faci-bani-din-nimic.html

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.clixsense.com/?5517958
    Metoda sigura si garantata de a face bani online.
    Inscrieti-va cu ajutorul linkului si incepeti sa faceti bani.
    Bafta!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Castigi bani cand primesti SMS-uri. De acum si in Romania!
    Un nou concept de reclama prin sms a fost lansat in Romania. Publicitate prin SMS iar ca mesajele sa fie acceptate si citite fiecare mesaj pe care il primesti iti este platit. Inscriere se face doar daca detii un link de inscriere adica daca ai recomandarea la cineva inscris exemplu: http://www.vivasms.ro/h/0432de2b59 (link-ul este functional)
    Calculand matematic daca iti creezi o retea de prieteni inscrisi poti castiga foarte usor bani.
    De exemplu:
    Dacă cineva recomanda către 30 de persoane și fiecare în medie către 3 pe 5 nivele voam avea urmatoare schita 30 (niv 1) + 30×3 (niv 2) + 30x3x3 (niv 3) + 30x3x3x3 (niv 4) + 30x3x3x3x3 (niv 5) = 3.630 de persoane. Castigul va fi de aproximativ 25 euro/zi (depinde de fiecare cate sms accepta sa primeasca) adica 750 Euro/luna. Am calculat acesta suma folosind schema de mai jos.
    - În primul rând, contul tău personal vivaSMS va fi creditat în câteva minute după înregistrare cu 200 de unități de credit (echivalent cu 2 EUR).
    -Pentru fiecare SMS promoțional pe care îl vei primi de la vivaSMS contul tău va fi creditat cu 3 unitați de credit (3 cenți).
    - Pentru fiecare nouă înregistrare validă în echipa ta primești un bonus de 10 unități de credit (10 cenți), numai pentru primul nivel de recomandare.
    - pentru fiecare SMS promoțional primit în grupul tău de prieteni, pe 5 niveluri de recomandare, tu primești câte 1 unitate de credit (= 1 cent).
    Cei care doresc sa se inscrie pot folosi acest link: http://www.vivasms.ro/h/0432de2b59

    Pentru mai multe informatii accesati: http://www.videotutorialebune.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. Castigi bani cand primesti SMS-uri. De acum si in Romania -->>> http://www.vivasms.ro/h/6a1723ec11

    RăspundețiȘtergere
  13. Sfatul meu este sa te apuci de MarketGlory. Este un simulator online,putin complicat pentru un incepator, dar dupa care, in timp, iti vei scoate niste bani frumusei, daca stii cum sa iti folosesti resursele. Eu am reusit! Sper sa reusesti si tu! http://www.marketglory.com/strategygame/Enachescu
    succes!

    RăspundețiȘtergere
  14. toate aceste comentarii de mai sus sunt false...chiar asa naivi crezi ca suntem...

    RăspundețiȘtergere
  15. Cine vrea sa faca niste bani usor si fara batai de cap?aici e raspunsul http://www.vivasms.ro/h/99f0977982 o metoda extraordinara care pe langa ca faci bani doar prin simplul fapt ca primesti sms-uri poti prinde niste oferte fantastice:promotii,oferte last minute,discount-uri la magazine,restaurante...va rog sa va inregistrati si puteti primi 5 sms-uri pe zi maxim...pentru fiecare sms primit primiti 3 eurocenti.puteti intra pe link si sa vedeti mai multe detalii...

    RăspundețiȘtergere
  16. Acum in Romania o afacere usoara se poate dezvolta si online si ofline cu costuri infime si cu rezultate maxime http;//stiforp.afacere-on-line.ro

    RăspundețiȘtergere
  17. Vrei sa castigi sute de euro dintr-un joc? Incearca cea mai dezvoltata platforma economica unde zilnic poti castiga 3-4 euro. http://www.marketglory.com/strategygame/marius2611

    RăspundețiȘtergere

provident.ro%20