evomag.ro

De ce 94% din cei care incerca nu vor reusii ? Fii tu dintre cei 6% !

 Acesta este un articol destu de lung, dar cred ca daca il vei citi iti va deschide ochii si vei vedea unde gresesc de cele mai multe ori o... thumbnail 1 summary

 Acesta este un articol destu de lung, dar cred ca daca il vei citi iti va deschide ochii si vei vedea unde gresesc de cele mai multe ori oameni, unde se opresc, de ce nu continua si de ce nu au acel succes de a castiga bani online.

Trist faptul ca 94% dintre cei care incearca nu reusesc, si nu numai ca nu reusesc dar pierd si bani incercand sa isi promoveze articolele , siteul si produsele.
Si toate astea se intampla in ciuda faptului ca ca piata este literalmente inundata cu ebookuri bune, manuale, siteuri cu membrii, care au fost dezvoltate cu un singur scop in minte - sa va invat cum sa deveniti un "marketer" de succes .
   DAR TU inca lupta pentru a face lucrurile sa merga bine pentru tine !

 Chiar acum probabil deja apartii unuia dintre urmatoarele grupe :



1. Ai cumparat numeroase produse de marketin de pe internet ( ori downloadate din "member area" de pe forumuri ) si ati pus in aplicare toate tehnicile si ati ascultat toate sfaturile care vi s-au dat in aceea carte . Dar tot ce faci sau ai facut nu au adus rezultate bune la care tu sperai . Ati citit toate comentariile si marturiile persoanelor care au folosit acele tehnici si au un succes incredibil . Dar la tine nu se intampla.

2. Ai cumparat, deasemenea fiecare produs de acolo . Dar in loc de a le utiliza pentru a porni propia afacere online, nu ai actionat . Da , ai vise mari cu bussinesul tau ! Da , va imaginati cat de palpitant trebuie sa fie sa traiest in Internet Lifestyle . Da , studiezi si citesti despre aceasta 4 ore pe zi. Ai citit toate forumurile toate blogurile si astepti acel moment cand ar trebuii sa incepi . Dar ceva te tine tot timpu in spate !

3. Aveti deja un oarecare succes. Castigati ceva banuit, putini dar doriti sa castigati si mai mult, sa va dublati s-au sa va triplati veniturile. Singura problema e ca te-ai lovit de niste probleme si pur si simplu nu reusesti sa treci la urmatorul nivel. Stii ca ai determinarea si cunostiintele de a face mai mult dar pur si simplu  v-ati blocat aici si nu reusiti sa treceti mai departe.
  Aici exista un motiv si nu conteaza in ce moment ati spus : " Da, asta sunt eu" !
E veriga lipsa pentru construirea unei afaceri de succes pe Internet !
Sunteti curiosi care este veriga lipsa ?


 Permiteti-mi sa va spun o poveste care va v-a deschide ochii .

"Nu te comporta ca un elefant!"

Ciudat sfat, nu ? Dar asculta cu atentie, pentru ca poate face diferenta dintre succes si esec atat in afacerea ta cat si in viata privata.

Deci sa va explic,

 Probabil stiti ca in India, elefantii sunt folositi pentru munca de zi cu zi. Dar ce sa faci cu ei atunci cand nu vor sa munceasca ? Cum le stapanim ?
Detinatorii au venit cu o idee de a le auto-impune limite in gandirea lor , inca de cand sunt tineri.

Cum functioneaza?
  Cand elefantii sunt inca mici, unde la 150 kg, sunt legati cu o franghie foarte grea.Toata ziua elefantii inceasca sa scape de ea, se vaita, trag cu toate puterile dar nu reusesc si atunci renunta.
Si acum din ce in ce mai interesant..
Din acest moment ei cred ca nu exista absoult nici o sansa de a scapa de franghie. Si accepta faptul ca sunt limitati de franghie.
Avand acesta convingere , imprimata in minte, detinatorii lor isi permit apoi sa ii lege cu franghii foarte mici.
Si chiar , adultii fiind avant peste 8 tone , nu incearca sa se elibereze pentru ca "stiu" ca nu vor reusi.

Dupa cum vedeti, limitele pentru elefanti nu exista si sunt doar in mintea lor.
Si uite asa suntem programati cu anumite limite in minte . Ele nu sunt reale si exista doar in mintea noastra !

Avand aceste sisteme implementate in creerul nostru nu putem ..
  • sa ne traim viata la maxim
  • sa avem succesul pe care il putem avea
  • sa stabilim si sa atingem obiective mai mari
  • sa facem de 10 ori mai mult bani decat facem acum
  • sa ni se indeplineasca visele si dorintele
Ideea este..
  Sistemele dumnevoastra interioare in care va incredeti va v-a faceti sa cedati iar afacerile sa nu merga si sa nu ajunga pana unde doriti !

Sa va explic un lucru destul de simplu :
 Sa presupunem ca ati reusit sa creeati o lista de membrii , chiar daca nu vindeti nimic dar ati incercat sa stabiliti niste relatii bune cu membrii pentru ca apoi sa furnizatii niste articole foarte bune. Dar acum e momentul sa mergi la urmatorul level. Ai auzit de un produs de marketin prin care se obtin vanzari foarte bune . Pentru tine deja este un Nu in minte pentru a opta pentru produs.

 Ai depus mari eforturi pentru a creea o lista de emailuri , ai creeat si un continut foarte bun, dar te-ai lovit de butonul TRIMITE , si in loc sa vinzi 100 - 1000 de prduse , vinzi doar 10-15 .

In functie de convingeriile tale interoare exista unul din doua lucruri care ti se va intampla in viata !

A. Daca aveti o oarecare convingere negativa in ceea ce priveste afacerile dumneavoastra sau nu aveti incredere deplina in capacitatea dumneavoastra de a conduce afaceri de succes , veti experimenta ganduri cum ar fi : " Nu pot sa inteleg de ce acest lucru mi se intampla mie, in timp ce , toti ceilalati cat si agentii lor , fac mare promovare acestui produs si le merg bine vanzarile, poate nu sunt destul de bun pentru a avea succes ca un comerciant pe internet. Poate altii au preturi mai bune, poate expertii au avut dreptate cand mi-au spus ca nisa mea este una foarte competitiva pentru un incepator "... si asa mai departe.

B. In cazul in care convingerile tale de baza cu privire la afacerea dvs. sunt in general pozitive , este foarte posibil sa aveti ganduri de genu : " Am asteptat umpic mai mult, dar macar am facut o vanzare, am realizat ceva chiar daca nu foarte mult, am sa spun si prietenului meu despre succesul meu
, abia astept urmatoarea campanie de email , cred ca o sa fie si mai bine, sper sa am rezultate si mai bune " ....si asa mai departe .

O credință dăunătoare, indiferent dacă situată deschis în mintea ta sau îngropate adânc în interiorul tau, va sabota întotdeauna un rezultat pozitiv  indiferent de cat de mult incercati!

Daca sunteti in cazul B, sunteti constient si relaxat ca o sa faceti profit.Te simit motivat si mereu astepti rezultate mai bune. Sentimentul de realizare se adanceste , increderea in sine creste tot mai mult . 

Din acest moment va aflati pe drumul succesului nu numai in e-mail marketing ci si in toate domeniile de afaceri . Credinta ta pozitiva, recunostinta dvs. chiar si de victoriile mici si asteptarile dvs. pozitive vor face ca rezultatele sa fie din ce in ce mai bune !

Pentru ca este asa de important, vreau sa mai repet inca o data.

In primul si in primul rand : Perceptia despre dvs. modul in care va priviti este cheia vitala a succesului. Acesta e din cauza limitelor auto-impuse. 

Deci sper ca acum aveti la ce sa reflectati !











7 comentarii

  1. Iti faci o adresa de mail, cand iti amintesti deschide-o, da click pe mailurile primite si primesti bani. Pe langa asta daca vrei sa faci bani mai multi si mai rapizi, iti faci o echipa care iti aduce profit mai mare! Un afiliat iti aduce 10% din castigurile lui. Cu cat mai multi afiliati inscrisi de tine, cu atat profit mai mare! Tot ce e de facut e sa deschizi email'urile primite si sa inscri persoane, nimic complicat! MERITA! http://www.maildirect.ro/inregistrare/18b15f7b6deeaf5aa20e8c04a4431f95

    RăspundețiȘtergere
  2. Castigi bani cand primesti SMS-uri. De acum si in Romania!
    Un nou concept de reclama prin sms a fost lansat in Romania. Publicitate prin SMS iar ca mesajele sa fie acceptate si citite fiecare mesaj pe care il primesti iti este platit. Inscriere se face doar daca detii un link de inscriere adica daca ai recomandarea la cineva inscris exemplu: http://www.vivasms.ro/h/0432de2b59 (link-ul este functional)
    Calculand matematic daca iti creezi o retea de prieteni inscrisi poti castiga foarte usor bani.
    De exemplu:
    Dacă cineva recomanda către 30 de persoane și fiecare în medie către 3 pe 5 nivele voam avea urmatoare schita 30 (niv 1) + 30×3 (niv 2) + 30x3x3 (niv 3) + 30x3x3x3 (niv 4) + 30x3x3x3x3 (niv 5) = 3.630 de persoane. Castigul va fi de aproximativ 25 euro/zi (depinde de fiecare cate sms accepta sa primeasca) adica 750 Euro/luna. Am calculat acesta suma folosind schema de mai jos.
    - În primul rând, contul tău personal vivaSMS va fi creditat în câteva minute după înregistrare cu 200 de unități de credit (echivalent cu 2 EUR).
    -Pentru fiecare SMS promoțional pe care îl vei primi de la vivaSMS contul tău va fi creditat cu 3 unitați de credit (3 cenți).
    - Pentru fiecare nouă înregistrare validă în echipa ta primești un bonus de 10 unități de credit (10 cenți), numai pentru primul nivel de recomandare.
    - pentru fiecare SMS promoțional primit în grupul tău de prieteni, pe 5 niveluri de recomandare, tu primești câte 1 unitate de credit (= 1 cent).
    Cei care doresc sa se inscrie pot folosi acest link: http://www.vivasms.ro/h/0432de2b59

    Pentru mai multe informatii accesati: http://www.videotutorialebune.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. teapa cu sms am cont de 3 luni si nimic nici macar un sms deci bani canci

    RăspundețiȘtergere
  4. sa vedem cu emailurile dar cred ca si astea sunt tepe

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.vivasms.ro/h/f9ffc93058

    NU RATATI OCAZIA INTRA PE LINK-UL DE MAI SUS SI POTI AFLA CELE MAI BUNE OFERTE, AI DISCOUNT-URI LA MAGAZINE, IN PLUS POTI FACE SI CEVA BANI SAU MAI MULTI DEPINDE CAT DE ISCUSIT ESTI.
    SPOR LA TREABA

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.vivasms.ro/h/f9ffc93058

    NU RATATI OCAZIA INTRA PE LINK-UL DE MAI SUS SI POTI AFLA CELE MAI BUNE OFERTE, AI DISCOUNT-URI LA MAGAZINE, IN PLUS POTI FACE SI CEVA BANI SAU MAI MULTI DEPINDE CAT DE ISCUSIT ESTI.
    SPOR LA TREABA

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.youtube.com/watch?v=ZDctdZaqNlQ

    RăspundețiȘtergere

provident.ro%20